Verkauf grundstück Lagos von 1300 m²

6 Fotos
Video
Verkauf grundstück meerblick
Lagos
500 000 €
Nr. U309b
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 750.00
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 1300.00
Beschreibung :
Kenmerken grondstuk:


Welkom in de sfeervolle en dynamische stad aan de kust Lagos. Dit bouwperceel is strategisch gelegen en heeft het beste wat de stad te bieden heeft . Met een totale oppervlakte van 1300 m2 , heeft dit comerciele/restaurant /bar grondstuk een netto bouwoppervlakte van 750 m2 , ideaal voor de creatie van uw meesterwerk aan de kust .


De locatie kan niet perfecter zijn , met het adembenemende strand Meia Praia slechts op 10 minuten loopafstand en het stadscentrum van Lagos op 5 minuten rijafstand .



Meer nog biedt dit grondstuk met zon orientatie op het zuiden , een adembenemend uitzicht op zee , wat het de de ideale plek maakt uw droombusiness aan de zee te bouwen. Het grondstuk is gelegen in de frontlinie, wat directe bereikbaarheid garandeert van het prachtige zeeaanzicht van Lagos.


Grondstuk binnen makkelijk bereik naar winkels , openbaar transport, locale diensten en slechts minuten vanaf de Palmares golfbaan.


Details grondstuk:

Locatie: Meia Praia, Lagos

Totale oppervlakte: 1300m2

Netto bouwoppervlakte: 750m2


Maak nu een afspraak voor uw bezoek!


REF: C309b
  • Energieklasse: libre
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
MARCELA Propriedades
Rua 25 de Abril, Nº 31
8600-763 - Lagos
Portugal
www.marcelapropriedades.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?