Verkauf haus Estoi mit 5 Schlafzimmer

30 Fotos
Video
Verkauf haus meerblick
Estoi
798 000 €
Nr. RE138
Merkmale :
  • Schlafzimmer: 5
  • Badezimmer: 5
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 8320.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 1970
Beschreibung :
Deze villa in de buurt van Estoi en São Brás de Alportel ligt op een kleine heuvel op het zuiden en biedt een prachtig uitzicht op de zee, die zich uitstrekt zover het oog reikt. Met een perceel van 8320 m² combineert het pand op harmonieuze wijze een uitgestrekt stedelijk gebied met het rustieke deel, waardoor een gemengd artikel ontstaat dat het beste van twee werelden benadrukt.

Onroerend goed in Estoi en São Brás de Alportel met uitzicht op zee

De tuin die de hele villa omringt, is prachtig ontworpen, verdeeld in verschillende gebieden: een tuin met groene en goed onderhouden landschappen en een klein gebied gewijd aan de fruitteelt, waar enkele fruitbomen een vleugje natuur aan de ruimte toevoegen. Met een irrigatiesysteem is de schoonheid van de tuin iets dat opvalt, maar wel wat zorg nodig heeft.

Tuin met fruitbomen en groene landschappen

Oorspronkelijk een typisch Portugese boerderij, is het huis zorgvuldig vergroot en gemoderniseerd om maximaal comfort en functionaliteit te bieden. Onder de aangebrachte verbeteringen vallen de vloerverwarming en airconditioning op, wat zorgt voor een gastvrije sfeer in elk seizoen van het jaar. Daarnaast zijn er verschillende badkamers toegevoegd, uitgerust met alle nodige voorzieningen voor dagelijks comfort.

Portugees huis met moderne gemakken

De keuken is in zijn natuurlijke staat gebleven, met zijn traditionele gasfornuis, voor degenen die willen proberen te koken met de smaak van weleer, wat een authentieke en nostalgische kookervaring biedt.

Traditionele keuken met gasfornuis

Een bijzonder hoogtepunt van het pand is het zwembad, geïnspireerd op de elegante vorm van een valk, die een uniek en verfijnd tintje geeft aan de buitenruimte. Met zijn bevoorrechte locatie en ongeëvenaarde uitzichten behoudt deze villa niet alleen de rustieke charme van een traditionele boerderij, maar bevat ook elementen van moderniteit en luxe, waardoor een perfect huis ontstaat voor wie op zoek is naar rust en natuurlijke schoonheid, zonder de hedendaagse gemakken op te geven.

Zwembad geïnspireerd door een valk
  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
Real Easy
Sítio dos Caliços, CP 98-Y
8700-069 - Moncarapacho
Portugal
www.realeasy.pt
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?