Verkauf haus Lagoa von 209 m²

30 Fotos
Verkauf haus
Lagoa
1 495 000 €
Nr. 03-PT3247
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 209.50
  • Schlafzimmer: 3
  • Badezimmer: 4
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 1404.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2007
Beschreibung :
Ruime en comfortabele villa met 3 slaapkamers en een bevoorrecht uitzicht op de fairway nr. 7 van de golfbaan Vale da Pinta.
Deze woning bestaat op de begane grond uit een inkomhal, woonkamer met open haard en eetkamer met toegang tot de terrassen met een uniek uitzicht, volledig uitgeruste keuken, ruime wasruimte en gastenbadkamer. Op deze verdieping vindt u ook een ruime slaapkamer met en suite badkamer met bubbelbad.
Op de eerste verdieping hebben we 2 slaapkamers met ingebouwde kasten en elk met een eigen badkamer en balkon. In het recreatiegebied buiten is er een fantastisch overloopzwembad en een tuin. Bij de ingang van deze fantastische woning hebben we een garage en berging. Gemeubileerd verkocht.
Deze villa is ideaal voor permanente bewoning of tweede huis.


Door de aankoop van een woning in een van de Pestana Group Resorts in de Algarve garanderen wij een uitstekende 24-uurs onderhouds-, tuin- en beveiligingsservice. We bieden ook de Resort Card aan om te genieten van korting in onze restaurants en bars, samen met het Pestana Guest Card (PGC) loyaliteitsprogramma met tal van voordelen!

Onze accommodaties bevinden zich in het Pestana Golf & Resorts in Carvoeiro, in het centrum van de Algarve.

Het Resort heeft 2 golfbanen, Gramacho en Vale da Pinta, twee clubhuizen met restaurant en bar en als klap op de vuurpijl hebben we ook tennisbanen en verschillende gemeenschappelijke zwembaden voor het gebruik van eigenaren en gasten.

De Pestana Group is de grootste multinationale groep van Portugese oorsprong in de toeristische sector, aanwezig in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Afrika, met meer dan 100 hotels en 12.000 kamers onder direct beheer, gekozen door meer dan 3,5 miljoen klanten per jaar.
Op het gebied van gastvrijheid, de hoofdactiviteit, opereert de Groep onder vier merken: Pestana Hotels & Resorts, Pestana Collection Hotels, Pestana Pousadas de Portugal en Pestana CR7 Lifestyle Hotels.
Om complete en aantrekkelijke producten aan te bieden, is de Groep ook actief in verschillende bedrijfstakken: hotels, toeristisch onroerend goed, vakantietoerisme, golf, casino's en industrie.
  • Energieklasse: a
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
RETRAITE IMMOBILIER PORTUGAL-Claudio Abrantes

Portimão
Portugal
www.retraiteimmobilierportugal.fr
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?