Verkauf haus Lagos von 280 m²

30 Fotos
Verkauf haus
Lagos
890 000 €
Nr. C3916
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 280.00
  • Schlafzimmer: 3
  • Badezimmer: 3
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 9000.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Baujahr: 2008
Beschreibung :
Prachtige gelijkvloerse villa, geworteld in de architecturale traditie van de Algarve, gezellig en authentiek. Gelegen in een rustige en afgelegen buurt, op slechts 15 minuten rijden van de levendige stad Lagos, dicht bij Barão de São João.

Als u de villa binnenstapt, wordt u begroet door een entreehal die toegang geeft tot de eetkamer en woonkamer, overspoeld met natuurlijk licht door grote schuiframen die naar buiten openen.

De volledig uitgeruste en ruime keuken leidt naar een terras met eeneetgedeelte , waar u kunt genieten van de serene tuin en het uitnodigende zwembad.

De villa heeft twee slaapkamers, waarvan er één een suite is met een eigen badkamer. Alle slaapkamers hebben uitstekende verlichting, ingebouwde kasten en directe toegang naar buiten. Daarnaast is er een gedeelde badkamer voor het gemak van de bewoners.

Een bijgebouw dat is omgebouwd tot een ruime slaapkamer met een eigen badkamer, maakt deze woning compleet.

De buitenkant van dit pand is zorgvuldig ontworpen en biedt verschillende zitgedeeltes met adembenemende uitzichten op het platteland en de tuin, een zwembad met een kleine bar voor ontspanningsmomenten en een barbecue gedeelte met eetruimte.

De omliggende tuin is een botanisch meesterwerk, gevuld met fruitbomen en een verscheidenheid aan bloemen, wat een sfeer van vrede en sereniteit creëert.

Gelegen in een rustige en ruime omgeving, is dit pand een perfect toevluchtsoord om te genieten met familie en vrienden.

Mis deze unieke kans niet. Maak nu een afspraak voor uw bezoek!

REF: C3916
  • Energieklasse: d
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
MARCELA Propriedades
Rua 25 de Abril, Nº 31
8600-763 - Lagos
Portugal
www.marcelapropriedades.com
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?