Verkauf haus Moncarapacho mit 3 Schlafzimmer

30 Fotos
Video
Verkauf haus
Moncarapacho
475 000 €
Nr. RE135
Merkmale :
  • Schlafzimmer: 3
  • Badezimmer: 2
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2005
Beschreibung :
In Moncarapacho presenteren we een villa op een perceel van 607,5 m², met uitstekende toegang tot de villa en inclusief een tuin en buitenruimte. Deze woning, gebouwd in 2005, heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, bijkeuken, overdekt terras en een grote woonkamer op de begane grond.
Daarnaast heeft het een kleine mezzanine in de toren en is de kelder aangepast met verschillende compartimenten, waaronder 2 slaapkamers met 2 badkamers en een aparte keuken.

De centrale verwarming met wandradiatoren op de begane grond en in de kelder zorgt voor wintercomfort in de hele villa, met behulp van inverter airconditioning voor warme dagen.

In de tuin staat een houten huisje dat dient als ondersteuning voor tuingereedschap en fietsenstalling. De villa is gunstig gelegen dicht bij de perifere toegang van Moncarapacho, waardoor snelle in- en uitgangen van de villa mogelijk zijn.

De woning is in goede staat. Het biedt parkeergelegenheid voor 2 voertuigen in de tuin en 1 in de kelder. Het heeft 6 zonnepanelen voor elektriciteit en een zonnepaneel voor waterverwarming, wat zorgt voor energie-efficiëntie.

Als u geïnteresseerd bent in deze villa in Moncarapacho, neem dan contact op met Real Easy voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen. Bedankt.
  • Energieklasse: c
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
Real Easy
Sítio dos Caliços, CP 98-Y
8700-069 - Moncarapacho
Portugal
www.realeasy.pt
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?