Verkauf haus Tavira von 337 m²

30 Fotos
Video
Verkauf haus meerblick
Tavira
2 400 000 €
Nr. RE139
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 337.66
  • Schlafzimmer: 4
  • Badezimmer: 5
  •  Fläche des Grundstücks (m²): 21143.00
  • Swimmingpool: Ja
  • Garagen: 1
  • Baujahr: 2021
Beschreibung :
Luxe villa in Tavira, Algarve
Ontdek deze prachtige moderne villa, gelegen op slechts 10 minuten van Tavira in de Algarve. Deze woning combineert op unieke wijze elegantie, comfort en duurzaamheid en biedt een luxueuze levensstijl in een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving. Met een totale oppervlakte van 2,1 hectare, waarvan 1,6 hectare omheind, biedt deze villa een rustige en besloten omgeving, ideaal om de echte levensstijl van de Algarve te leven.

Belangrijkste kenmerken
Grote en goed uitgeruste ruimtes: De villa heeft vier slaapkamers, waaronder ruime suites met inloopkasten, en in totaal vijf badkamers. De moderne keuken is volledig uitgerust direct naast de woonkamer met open haard, wat zorgt voor een warme en elegante sfeer.

Panoramisch uitzicht: Ontworpen om het adembenemende uitzicht op zee te maximaliseren, beschikt het huis over uitgestrekte terrassen en een bioklimatische pergola, perfect om in elk seizoen te genieten van het uitzicht op de oceaan en het platteland.

Duurzaamheid: Met een fotovoltaïsch systeem met 24 panelen is het pand bijna volledig zelfvoorzienend. Het verwarmingssysteem omvat een warmtepomp en drie zonnecollectoren, die zorgen voor een efficiënte levering van warm water en elektriciteit.

Zwembad & Vrije tijd: Het verwarmde overloopzwembad met zout water en elektrische afdekking is het hoogtepunt van het recreatiegebied buiten, aangevuld met een jacuzzi en een ruim keramisch terras. Er is ook een eigen terras met een buitendouche en een ruime campergarage.

Technologie en comfort: De villa is voorzien van vloerverwarming, Samsung windvrije airconditioning, elektrische rolluiken en luifels, en een centraal stofzuigsysteem. De veiligheid wordt gewaarborgd door een alarmsysteem en camerabewaking. De groene afdekking voegt een ongeëvenaarde thermische bescherming tegen hitte toe.

Onafhankelijke bijgebouwen: Naast het hoofdverblijf omvat het pand een zelfstandig appartement met 1 slaapkamer en een loftstudio, beide met aparte ingangen en volledig uitgerust, wat veelzijdigheid biedt voor gasten of als inkomenspotentieel.

Tuinen en landschap: De tuinen zijn verzorgd, nog jong, met verschillende regionale fruitbomen en een groen dak dat zorgt voor natuurlijke isolatie en de biodiversiteit bevordert. De villa heeft ook een stortbak van 16.000 liter voor irrigatie en waterbehandeling.

Deze villa is de belichaming van duurzame luxe en biedt een oase van rust met alle moderne voorzieningen en een ongeëvenaard uitzicht op de Algarve. Het is een zeldzame kans om in harmonie met de natuur te leven zonder in te boeten aan comfort en elegantie. Vraag ons om meer details over de bouwkwaliteit om te begrijpen waarom deze woning echt uitzonderlijk is.
  • Energieklasse: a
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
Real Easy
Sítio dos Caliços, CP 98-Y
8700-069 - Moncarapacho
Portugal
www.realeasy.pt
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?