Verkauf wohnung Tavira von 69 m²

18 Fotos
Video
Verkauf wohnung
Tavira
380 000 €
Nr. RE143
Merkmale :
  • Wohnfläche (m²): 69.00
  • Schlafzimmer: 1
  • Badezimmer: 1
  • Baujahr: 1951
Beschreibung :
Als u op zoek bent naar een appartement in het charmante stadje Tavira, dan is deze woning ideaal voor u. Dit appartement op de eerste verdieping ligt in het historische en culturele deel van de stad en biedt de nabijheid van alle bezienswaardigheden, wat zorgt voor een authentieke en gemakkelijke ervaring voor de bewoners. Bovendien zorgt de mogelijkheid om het onroerend goed te huren voor een uitstekend inkomen, waardoor het een niet te missen investeringsmogelijkheid is.

Kenmerken van het appartement:
Locatie: Gelegen in het meest levendige historische en culturele gebied van Tavira, dicht bij de rivier de Gilão en met gemakkelijke toegang tot het beroemde eiland Tavira.
Parkeerplaats: Er is gratis parkeergelegenheid op slechts een paar meter afstand.
Typische architectuur: Het appartement beschikt over architectonische elementen die kenmerkend zijn voor de stad, zoals schilddaken, hoge houten deuren, charmante toegangstrap, elegante ramen en metselwerk aan de gevel.
Geschiedenis en cultuur: De locatie van het appartement biedt gemakkelijke toegang tot verschillende historische en culturele bezienswaardigheden, waardoor een ervaring rijk is aan geschiedenis en traditie.

Voordelen van de locatie:
Cultureel: Nabijheid van musea, historische kerken en culturele evenementen.
Handig: snelle toegang tot lokale restaurants, cafés en winkels.
Natuurlijk: Gemakkelijke toegang tot de rivier de Gilão en het eiland Tavira, bekend om zijn paradijselijke stranden.

Opbrengst potentieel:
Verhuur: De bevoorrechte ligging in het historische gebied en de architectonische kenmerken maken dit appartement uitermate aantrekkelijk voor korte of lange termijn verhuur.
Inkomen: Het pand heeft een hoog inkomenspotentieel vanwege de grote toeristische vraag in de regio, vooral tijdens het hoogseizoen. Investeren in een woning op deze locatie kan een aanzienlijk financieel rendement opleveren.

Dit appartement is ideaal voor diegenen die waarde hechten aan cultuur, geschiedenis en het gemak van wonen in het hart van Tavira. Of het nu gaat om een permanente bewoning of als een vakantiehuis, de locatie en architectonische kenmerken van deze woning bieden een authentieke en comfortabele ervaring in de stad. Voor investeerders garandeert de mogelijkheid om te huren een goed inkomen, waardoor deze woning een verstandige keuze is.

Investeer in de toekomst
Ontdek de voordelen van investeren in een woning in het historische en culturele gebied van Tavira en maak optimaal gebruik van het potentieel voor inkomsten door te huren. Neem contact op met Real Easy voor meer informatie en het inplannen van een bezoek.
  • Energieklasse: d
  • Treibhausgas: Nicht mitgeteilt
Veröffentlicht von:
Real Easy
Sítio dos Caliços, CP 98-Y
8700-069 - Moncarapacho
Portugal
www.realeasy.pt
Kontakt Inserenten

Sie erhalten von Mer et Demeures per E-Mail Immobilienangebote ähnlich Ihrer Anfrage und personalisierte Angebote. Sie können sich jederzeit von der Mer et Demeures E-Mail-Benachrichtigung abmelden. Ihre Daten werden nicht an Dritte weitergegeben.
E-Mail-Benachrichtigung

Möchten Sie ähnliche Angebote erhalten?